Cem Sinan Vergül: Yeterli zamanımız var

ÜZERİNE KATARAK DEVAM EDİYORUZ Genç teknik adam eksikleri gidermek için çalışmalara sıkı bir şekilde devam edeceklerini belirten Cem Sinan Vergül şu...

ÜZERİNE KATARAK DEVAM EDİYORUZ

Genç teknik adam eksikleri gidermek için çalışmalara sıkı bir şekilde devam edeceklerini belirten Cem Sinan Vergül şu ifadelere yer verdi: Kampın Kocaeli ayağını iyi bitirelim dedik ve nitekim öyle de oldu. Sonuç onların daha iyi mesafe kat etmeleri açısından çok iyi oldu. Ama eksikliklerimiz yok mu? Var. Onları da gidermek için çaba sarf edeceğiz. Daha zamanımız var. Yavaş yavaş da olsa üstüne katarak ilerliyoruz.

 

TECRÜBE ÖNEMLİ

Mücadeleye ve tempoya yönelik futbol 3. Lig’de daha fazla. Kategori atladıkça daha çok işi bilen, pozisyonunu bilen, küçük hatayı bile affetmeyen bir oyun oynanıyor. Geçen yıl da şahit oldunuz. Az pozisyona girip kazandığımız maçlar da oldu. Tecrübe çok önem arz ediyor. Tecrübeyi de maç oynayarak kapatmaya çalışıyoruz. Hatalarına da bir şey demiyoruz. Öğreniyorlar.  Süreç böyle ilerleyecek.

#

26 Tem 2017 - 12:47 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.