Cemal Doğan, Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin büyük başarısı

Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Antalya’da Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği tarafından 10-11 Mart 2012 tarihlerinde 3’n...

Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Antalya’da Akdeniz Turizm Aşçılar Birliği tarafından 10-11 Mart 2012 tarihlerinde 3’ncüsü gerçekleşen Chef Star 2012 Mutfak Oskarları Yarışması ve İstanbul’da düzenlenen 10. İstanbul Uluslararası Mutfak Günleri'nde yarışmalara katılarak ilimizi başarıyla temsil ettiler
Başarının devamı olarak Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kocaeli Büyekşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özok, Kocaeli İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, Kartepe Belediye Başkanı şÜkrü Karabalık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yünmü örencileri ziyaret ederek tebrik ettiler. Ziyaret öncesinde Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve beraberindeki heyet Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu ve öğrencilerin yaptıkları çalışmaları inceledi. Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri yarışmada sergiledikleri ürünleri tekrar hazırlayarak gelen misafirlerine merkezin arka bahçesinde hazırladıkları mükemmel sofra eşliğinde ikram ettiler.

#

31 Mar 2012 - 23:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.