Cemevleri başkanlarından Karaosmanoğlu’na ziyaret

         ‘Herkesin Başkanı’ olarak yola çıktıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Hangi dinden, mezhepten, ırktan, görüşten olursa olsun tüm hemşer...

 

 

 

 

 ‘Herkesin Başkanı’ olarak yola çıktıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Hangi dinden, mezhepten, ırktan, görüşten olursa olsun tüm hemşerilerimizin daha mutlu bir hayat sürmesi için çaba sarf ediyoruz. Toplumumuzda barış ve kardeşlik tohumlarının ekilmesi ve bunların yeşermesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da hazırız” dedi.

 

SEVGİ VE BARIŞ

 

Kocaeli’de herkesin kendi kültürünü yaşaması için destek verdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sevgi ve barış için çaba sarf etmeliyiz” diye konuştu. Cem Vakfı Gebze Şube Başkanı Teslim Yıldız ve Cemevleri Başkanları da Başkan Karaosmanoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

#

08 Haz 2014 - 13:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.