Cengiz Zor, Erbakan Vakfı yöneticilerine eğitim verecek

Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Vakfı İzmit İlçe Temsilciliği haftalık toplantısını 20 yönetim kurulu üyesinin katılımı ile gerçekleştirildi. İzmit İlçe...

Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Vakfı İzmit İlçe Temsilciliği haftalık toplantısını 20 yönetim kurulu üyesinin katılımı ile gerçekleştirildi. İzmit İlçe Temsilcisi Musa Kahya, “Yeni nesillerin milli ve manevi değerlerine bağlı, şuurlu Müslümanlar olarak yetişmeleri için eğitim ve kültür  faaliyetlerine önem veriyoruz. 2016 yılının ilk atılım faaliyeti olarak Vakfımızın Genel Başkan Yardımcısı Eğitim Başkanı Cengiz Zor il ve ilçe yöneticilerine yönelik pazar günü Uluslararası Gençlik Merkezinde eğitim verecek” dedi.

 

“İSLAM DÜNYASININ HALİ ORTADA”

Musa Kahya, “İslam dünyasının hali ortadadır. Müslüman coğrafyada her tarafta kan ve gözyaşı var. İslam dünyasının başı olmadığı için bir o yana bir bu yana savruluyor. İşte Erbakan Vakfı olarak bizler bu boşluğu dolduracak çalışmaları yerine getirirsek çok büyük bir iş yapmış olacağız. Batılılar Komünizm çöktüğünde yeni düşmanlarının Müslümanlar olduğunu söylediler. Bunu saklamıyorlar zaten. Oysa İslam alemi şuan kendi içerisinde çatışma yaşıyor. Bütün bu nedenlerden dolayı 7 Şubat’ta yapacak olduğumuz çalışma şuurlanmamız ve çelikleşmemiz açısından oldukça önemlidir” dedi.

#

05 Şub 2016 - 17:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.