Çetiner: Hayalci değiliz

NEREDEYSE POZİSYON VERMEDİK Seka Doğanspor’un deneyimli teknik direktörü, özellikle genç futbolculara cesur bir şekilde şans vererek örnek olan Yaşa...

NEREDEYSE POZİSYON VERMEDİK

Seka Doğanspor’un deneyimli teknik direktörü, özellikle genç futbolculara cesur bir şekilde şans vererek örnek olan Yaşar Çetindemir, Sultan Orhanspor galibiyetini değerlendirdi ve karakterli bir futbolcu grubuna sahip olduklarını ifade ederek şunları söyledi: Sultan Orhanspor maçında bir deplasman takımının oynaması gerektiği gibi mücadele ettik. Takım savunmasını iyi yaptık ve neredeyse rakibimize hiç pozisyon vermedik.

 

GENÇLERİMİZ İNANILMAZ MÜCADELE ETTİ

Bir birinden temiz karaktere sahip olan futbolcularımın hepsi üst düzey mücadele etti. İki güzel gol attık, üzerine de 2-3 çok net pozisyonu gole çeviremedik. Özellikle 1999 doğumlu futbolcularımız müthiş direnç gösterdiler. Seka Doğan olarak oyunu hiç çirkinleştirmedik. Çok güzel bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyum. Play-Off için hedef koymadık. Hayalci değiliz. Ne yapabilirsek bizim için kârdır.

 

YATIRIMA DEVAM

Her rakip bizim için çok değerli. Bundan sonra ne olur bilemem. Ancak Play-Off’a tesadüfen gelmediğimizi ifade etmeliyim. Disiplini elden bırakmıyoruz. Yoğun maç trafiğinde haftada zaman zaman 3 maç bile antrenman yapabiliyoruz. Hedefimiz mevcut kadroyu korumak ve önümüzdeki yılın hazırlıklarını yapmak. Her yıl adam aramaktan ise genç futbolcularımızın sürelerini arttırarak geleceğe yatırım yapmak çok önemli.

#

26 Mar 2017 - 10:55 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.