Cevdet Şahin’den hatırlatma!

Dostluk ilişkisi bizimkisi. En sevdiğim yanı geçmişi hiçbir zaman unutmaz. Hele ki kendisine belki de siyasetin kapılarını açan, genç yaşına rağmen gü...

Dostluk ilişkisi bizimkisi.

En sevdiğim yanı geçmişi hiçbir zaman unutmaz. Hele ki kendisine belki de siyasetin kapılarını açan, genç yaşına rağmen güvenini her zaman gösteren, siyasi terbiyesini aldığı ilk isimlerden olan Hüseyin Avni Şirin’e olan vefasını her zaman belli eder.

Ayrıca korkunç bir fotoğraf arşivi vardır.

Geçenlerde Hüseyin Avni Şirin’in ölüm yıldönümüydü. Fakat Cevdet Bey biraz sitemliydi bu konuda. Zira Körfez Belediyesi’nin rahmetli Şirin’i anmasını, O’nun ilçeye sağladığı kazanımların hatırlanmasını istiyordu.

Bu konuda mevcut belediye başkanı İsmail Baran’a usulü dairesinde bir hatırlatmada bulunmuş sosyal medya hesabından.

“Sayın İsmail Baran…

Körfez Belediyesi Kurucu Başkanı olan ve 79 yıllık ömrünün 24 yılını, seçildiği 5 dönem de hizmete adayan Efsane Başkan'ı rahmet ve hasretle andık. Kaymakamlık, adliye, tapu, nüfus, vergi dairesi gibi ilçenin tüm hizmet ünitelerinin olduğu birimler, O’nun bedelsiz verdiği, gerçek değeri yüz milyon lira olan 32 dönümlük yerde hizmet vermektedir.

Ölümünden sonra, hizmetlerinize katkı sunan bir Ulu Çınarı, adına yakışır bir şekilde her yıl anmak görevinizdir.”

İsmail Bey, çok iyi niyetli ve Körfez ilçenin dününü hiç unutmayan bir isimdir. Cevdet Bey’in bu sözlerini mutlaka dikkate alacak ve Hüseyin Avni Şirin’in adının unutulmaması için gerekli hassasiyeti gösterecektir.

#

19 Oca 2017 - 13:52 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.