Ceyhan: 2019'da daha iyi sonuçlar alacağız

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, geçtiğimiz hafta İzmit ilçe kongresinde ilçe başkanlığına seçilen AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a hayırlı olsun z...

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, geçtiğimiz hafta İzmit ilçe kongresinde ilçe başkanlığına seçilen AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu’da yer alırken ilçe binasında Ceyhan’ı İzmit ilçe yönetimi tam kadro karşıladı. Ziyarette konuşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bu kadroyla birlikte 2019 yerel ve genel seçimlerinde geçmiş dönemlere göre çok daha iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum” dedi.

 

YEPYENİ BİR SAYFA AÇTIK

Ziyarette ilk olarak konuşan AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Herşey birlik ve beraberlikle güzel olur. Geçmiş dönemlerde ekip ruhuyla güzel çalışmalara imza attık. İnşallah bundan sonrada bu şuurla hareket ederek daha güzel işlere imza atacağız. 2019 için yeni bir ruhla sahaya indik. Mahalle gezilerimize başladık. Geçmiş hatamız varsa hakkınızı helal edin. Artık yepyeni bir sayfa açıktık” ifadelerinde bulundu.

 

VAKİT KAYBI YAPMADAN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Ardından konuşan AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Öncelikle ilçe başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Hayırlı olsun ziyareti ve hasbihal etmek için buradayız. Açıkçası biz 14-15 Ekim’de kongrelerimizi tamamlamayı planlıyorduk. Fakat genel başkanımızın bekleme kararıyla kongre sürecimiz ertelemeyle birlikte rahatlamaya döndü. Biz de vakit kaybı yapmadan kongremizin tamamlandığı 8 ilçemizde en ufak boşluk vermeden alana girmenin sahaya çıkmanın doğru olduğunu düşündük. Görüyorum ki ilçelerimiz hızlı bir şekilde çalışmaya başladı” dedi.

 

İZMİT DAHA İYİ SONUÇLARA ALACAK

Ceyhan son olarak, “Ben Hasan Bey’in tecrübesiyle enerjisiyle İzmit’i hem seçimler anlamında hem de eylem anlamında geçmiş dönemlere göre çok daha iyi seviyeye getireceğine inanıyorum. 2019’da hem yerel hem de genel seçimlerde İzmit’in bu ekiple birlikte geçmiş dönemlerden daha iyi bir sonuç alacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Ahmet HAZER

#

18 Eki 2017 - 09:33 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

misafir - 2019 da ordami olacaksınız eyvah desene bu millete gülmek gelmez artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 09:33