Ceyhan: Günün esprisi AKP-MHP koalisyonu

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’...

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kocaeli mitingi hakkında bilgiler veren Ceyhan, programın 23 Mayıs Cumartesi günü saat 17.30’da gerçekleşeceğini dile getirdi. Ceyhan, MHP Milletvekili adayı Saffet Sancaklı’nın “AKP-MHP koalisyonu” söylemine de günün esprisi karşılığını verdi.

 

HEDEFİ TEKRARLADI

Yapılan aday tanıtım toplantısında seçim tahminleri ve oy beklentilerinin kamuoyuna açıklandığını dile getiren Ceyhan, “Kocaeli genelindeki hedefimiz 583 bin 405 oydur. Bu zamana kadar hedeflerimize hep ulaşmışızdır. Hatta üzerine çıktık. 12 ilçemizde de çalışmalarımız sürüyor. Muhalefet kendi işine baksın. Sahada sadece AK Parti var. CHP’de bir hareket yok. Televole tarzı siyaset yapıyorlar” dedi.

 

“SANCAKLI ÇOK KOMİK”

CHP Milletvekili Haydar Akar’ın bir sosyal paylaşım sitesinde açıklamalarını da eleştiren Ceyhan, Akar’ın sözlerini kendisine ve genel başkanına iade ettiklerini dile getirdi. MHP’ye yönelik de eleştirilen getiren Ceyhan, “Saffet Sancaklı tarafından yapılan açıklama bizzat il başkanları tarafından yalanlandı. Aydın Bey’in ‘Bizi bağlamaz’ sözü düşündürücüdür. MKYK üyesi olan birinin açıklamasını il başkanı reddediyor. AKP-MHP koalisyon sözü günün esprisidir. Biz koalisyonun değil, yeni anayasanın derdindeyiz” dedi. Ermenistan’ın soykırım iddialarına da tepki gösteren Ceyhan, bu konudaki arşivlerin açık olduğunu söyledi. Serkan BORLAK

#

27 Nis 2015 - 15:30 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.