Ceyhan'dan Bakan Işık değerlendirmesi "Gururumuz"

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın kabinedeki yeni görevi için hayırlı olsun temennisinde bulunurken, Işık’ın özv...

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın kabinedeki yeni görevi için hayırlı olsun temennisinde bulunurken, Işık’ın özverili çalışmaları ve Kocaeli’deki birlik ve beraberlik duygusu ile ilimizdeki başarının mükafatlandırıldığını söyledi. Ceyhan, “Kabine revizyonu uzun zamandır konuşuluyordu ama son zamanlarda bir durgunluk vardı. Biz de haberi basından öğrendik. Hayırlı olsun hepimize. Kocaeli olarak bizlere büyük mutluluk verdi. Bu aynı zamanda Kocaeli’deki birliğin, beraberliğin, başarının mükafatlandırılmasıdır. Tabi ki burada sayın Işık’ın özverisi ve payının altını özellikle çizmek gerekir. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

 

IŞIK KOCAELİ’MİZİN GURURU

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan aynı zamanda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşılmada başbakan yardımcılığı görevine getirilen Işık’ı tebrik etti. Ceyan’ın paylaşımı şöyle: Yeni kabinede Kocaeli’mizin gururu Fikri Işık Başbakan yardımcısı görevine getirildi.Başta Kocaeli’mize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Hatice ŞENTÜRK

#

19 Tem 2017 - 16:32 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.