Ceyhan'ın Ramazan ayı mesajı

Mesajında, İslam alemi olarak bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayına kavuşmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz diyen Ceyhan, "Ramazan rahmet,...

Mesajında, İslam alemi olarak bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayına kavuşmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz diyen Ceyhan, "Ramazan rahmet, mağfiret ve bağışlanma demektir. Sevgi ile merhametin daha yüksek noktalarda yaşandığı bu ayda, yardımlaşma ve kardeşlik duyguları da artmaktadır. Gönüllerimiz huzur, sevinç ve mutlulukla dolmaktadır. Bugün dünya telaşını bir kenara bırakıp bu güzel ayın kadir ve kıymetini bilmemiz gerekmektedir. Bugünler şefkat, hürmet, ikram ve sohbet günleridir" dedi. 

 

MASUMLARIN KATLİAMI ARTIK DURMALIDIR

Ramazan ayı boyunca ülkemizde, kentimizde ve dünyada huzur ikliminin kuşatmasını istiyorum vurgusu da yapan Ceyhan, "İslâm Dünyası’nda kan ve gözyaşı dinmelidir. Gazze’de, Irak’ta, Suriye’de, Yemen’de, Libya’da ve diğer İslam coğrafyalarında çoluk çocuk demeden ölen masumların katliamı artık durmalıdır. İnşallah bu Ramazan buna vesile olacaktır" ifadelerini sarf etti.
 

ALLAH, HEPİMİZE BAYRAMI DA GÖRMEYİ NASİP ETSİN
Ramazan ayı münasebetiyle bütün hemşehrilerimin bu manevi iklimi büyük aya kavuşmaları nedeniyle kendilerini içtenlikle kutluyorum da diyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, mesajını şu şekilde tamamladı: "Allah, hepimize bayramı da görmeyi nasip etsin. Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle bir kez daha Cenab-ı Hak'tan; devletimiz, milletimiz ve İslam aleminin üzerinde huzuru, barışı, sevgiyi, adalet ve merhameti daim kılmasını niyaz ediyorum."
 

#

28 May 2017 - 10:27 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.