Çeyrek altın rekora koşuyor!

Altın fiyatlarındaki son günlerdeki yükselişle birlikte çeyrek altın rekora koştu. Altının onsu bugün 1.188 doları gördükten sonra şu saatlerde 1.183...

Altın fiyatlarındaki son günlerdeki yükselişle birlikte çeyrek altın rekora koştu. Altının onsu bugün 1.188 doları gördükten sonra şu saatlerde 1.183 dolara gevşese de yurt içinde çeyrek altın 185 liranın üzerine çıkarak zirveyi gördü.Vatandaş elindeki çeyrek altınları satmak için kuyumcuya koştu. En son 21 Eylül'de 113.83 lira ile zirveyi gören gram altın ise bu hafta 113 lira 82 kuruşa tırmanarak zirveyi zorladı.

Kaynak: Uzmanpara

#

11 Şub 2016 - 10:06 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.