Cezaevi firarisi yakalandı

İşlediği hırsızlık ve mala zarar verme suçlarından dolayı tutuklu bulunduğu cezaevinden izinli olarak çıkan Recep G., hırsızlık yaptığı bölgeye yakın...

İşlediği hırsızlık ve mala zarar verme suçlarından dolayı tutuklu bulunduğu cezaevinden izinli olarak çıkan Recep G., hırsızlık yaptığı bölgeye yakın noktada polis ekipleri tarafından yakalandı.
 
Daha önce işlediği suçlardan dolayı tutuklu bulunduğu Kandıra Yarı Açık Cezaevi’nden izinli olarak dışarıya çıkan ancak geri dönmeyen Recep G. (41) polis ekipleri tarafından yakalandı. İddiaya göre Recep G., 07 Mayıs 2007 günü Körfez ilçesi Tütünçiftlik Mahallesi Ağadere Caddesi’nde bulunan Günışığı Derneği’nin camlarını kırarak içeriye girmiş ve hırsızlık yapmıştı. Olayın ardından yargılandığı mahkemece 5 yıl hapis cezasına çarptırılan Recep G. Kandıra Yarı Açık Cezaevi’nde cezasını çekiyordu. Geçtiğimiz cumartesi günü izinli olarak cezaevinden dışarıya çıkan Recep G. bir daha geri dönmedi. Polis ekipleri tarafından aranan Recep G., 4 sene önce hırsızlık yaptığı dernek binasının yakınlarında Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro ekipleri tarafından yakalandı. İşlemleri tamamlanan Recep G. cezaevi yetkililerine teslim edildi.

#

17 Eki 2011 - 14:01 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.