CHP, Atatürk için mevlit okuttu

CHP İzmit İlçe Örgütü, 10 Kasım etkinlikleri kapsamında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Yeşilova Merkez Camii’nde mevlit okuttu. Atat...

CHP İzmit İlçe Örgütü, 10 Kasım etkinlikleri kapsamında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Yeşilova Merkez Camii’nde mevlit okuttu. Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümü sebebiyle okutulan Kur’an-ı Kerim tilavetine CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, il başkanı Yalçın Kuşkan, ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

“BAYRAĞIMIZIN DALGALANMASINI SAĞLAYAN”

Atatürk ölümü dolayısıyla mevlit programının düzenlendiğini dile getiren milletvekili Haydar Akar, “Ailemizden biri olan, ezanların okunmasını, bayrağımızın dalgalanmasını sağlayan Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun ”dedi.

 

“İBADETİMİZİ YAPACAĞIZ”

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ise Atatürk’ü rahmetle andıklarını söyleyerek, “Ailemizin en büyük insanı ve bizim genel başkanımız. Bağımsızlık için şehit olanları rahmetle anıyoruz. Kur’an-ı Kerim okutmak istedik. Burada vatandaşlarımız ile iç içe ibadetimizi yapacağız” dedi. Okunan Kur’an ve mevlidin ardından vatandaşlara helva dağıtıldı. Berfu SOYSAL

#

11 Kas 2014 - 15:13 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.