CHP Başiskele atağa kalktı

CHP Başiskele örgütü adayı Aysun Kılınç’ın genel merkez tarafından erken belirlenmiş olmasının avantajını kullanarak ilçeyi karış karış dolaşıyor.CHP’...



CHP Başiskele örgütü adayı Aysun Kılınç’ın genel merkez tarafından erken belirlenmiş olmasının avantajını kullanarak ilçeyi karış karış dolaşıyor.


CHP’nin kentimizde en güçsüz olduğu ilçelerden bir tanesi olan Başiskele, örgütün çabası ve adayın erken belirlenmiş olmasıyla birlikte atağa kalktı. Geçtiğimiz günlerde CHP Başiskele Belediye Başkan adayı Aysun Kılınç’la birlikte semt pazarını dolaşan Başiskele örgütü bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.


TURİZM GELİŞECEK
Pazarda halkla bir araya gelerek onlara CHP iktidarında nasıl bir Başiskele olacağını ayrıntılı bir şekilde anlatan Av. Aysun Kılınç; “Biz binlerce yıldır medeniyetin beşiği olan ilçemizin gerek turizm gerekse de sanayi anlamında Türkiye çapında çok daha iyi bir konuma gelmesi gerektiğini savunuyoruz” dedi. Sözlerine devam eden Kılınç; “Bölge halkı artık hamasi siyasetten öte hizmet bekliyor. Başiskele içinde düştüğü girdaptan acilen kurtulmalı ve hakettiği ve aslında binlerce yıldır sahip olduğu değere bir an önce kavuşmalıdır. Bunun için de ilçemizin sosyal demokrat bir iktidara acilen ihtiyacı vardır” dedi.


DESTEK BEKLİYORUZ
CHP Başiskele İlçe Başkanı Sezai Solak ve çok sayıda ilçe yöneticisinin de katıldığı pazar gezisinde halkla bir araya gelen ilçe örgütü adayını bölge insanına tanıtma şansı buldu. Bölgeyi uzun yıllardır iyi tanıyan isimlerden bir tanesi olan Solak; “İşallah Başiskele halkımızın emeği ve desteğiyle bizim olacak. Bu dönem halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

#

23 Kas 2013 - 13:01 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.