CHP, Kocaelispor üzerinden AKP’yi hedef tahtasına oturttu!

3.Lig temsilcimiz Kocaelispor, Altay’a penaltılarla 6-5 yenildi…

2.Lig’i kaçırdı…

Bu yıl da 3.Lig’de mücadele edecek…

Kocaelispor’un Altay ile yaptığı maç sona erdi, ama yankıları devam ediyor…

Futbolcular sahada mücadele etti, ama gördüğüm kadarıyla AKP’liler ve CHP’liler sosyal medya üzerinden maç yapıyorlar…

**

CHP İl Başkan Yardımcısı Gökhan Darcan, il başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ın da yer aldığı basın açıklamasında, AKP’li yöneticilerin sosyal medya üzerinden CHP’nin Kocaelispor’u Antalya’ya gitmeyerek yalnız bıraktığı şeklindeki beyanatlarına açıklık getirdi.

Darcan şunları söyledi; “Kendi şehrinin stadyumunun yolunu bile  ancak tarifle bulabilecek bazı şehir yöneticilerini kupa kazanılırsa otobüsün üzerine çıkar kutlamalarda boy gösteririz hesabı ile sadece final maçına katılımlarını, sosyal medya üzerinden kullanmalarının, samimiyetten çok uzak olduğunu düşünüyor, bu konuda ki doğru yorumlamayı Kocaeli halkına bırakıyoruz.

 

“KOCAELİSPOR’UN HER DAİM YANINDAYIZ”

“Biz Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü olarak ve özellikle İl Yöneticisi arkadaşım Emre Andız ile birlikte kentimizin markası olan Kocaelispor’umuzun her zaman yanındaydık. Kocaelispor kulübünün ve yönetiminin halkın takımı sloganı ile yola çıktıkları son 3 yıl içerisinde de tıpkı öncesinde olduğu gibi her zaman, gerek içeride, gerek deplasmanda takımımızın yanında ve destek olmamıza rağmen bunu hiçbir platformda siyasi kimliğimizle bir arada kullanmadık ve bundan sonrasında da doğru olduğunu düşündüğümüz bu duruşumuzu, devam ettireceğimizin, bilinmesini isteriz.

 

“MAÇLARIMIZI TARAFTAR TRİBÜNÜNDEN İZLİYORUZ”

Yıllardır bu takımın idman yaptığı yerleri, mücadele ettiği koşulları umursamayan, kendi şehrinin stadyumunun yolunu bile  ancak tarifle bulabilecek bazı şehir yöneticilerini kupa kazanılırsa otobüsün üzerine çıkar kutlamalarda boy gösteririz hesabı ile sadece final maçına katılımlarını, sosyal medya üzerinden kullanmalarının, samimiyetten çok uzak olduğunu düşünüyor, bu konuda ki doğru yorumlamayı Kocaeli halkına bırakıyoruz.

Takımımızı Play Off Final mücadelesinde, şehrimizin AKP’li yöneticilerinin örgütümüzden hiçbir yöneticiyi tribünde görmemiş oldukları beyanları doğrudur. Çünkü bizler yıllardır her deplasmanda olduğu gibi takımımızı desteklemek, her an onların yanında olduğumuzu hissettirmek için protokol tribününde değil, ait olduğumuz taraftar tribününden maçlarımızı izliyor ve 90 dakika boyunca tezahüratlara katılarak onlara güç vermeye çalışıyoruz

 

TEK SEFER BİLETLİ SEYİRCİ 

 Ümit ediyoruz ki; kendilerinin de dün başlayan bu desteklerini devam ettirerek  Kocaeli şehrinin en büyük markası olan Kocaelispor’umuzu en azından tribünden de olsa yalnız bırakmazlar. Kulüp başkanımızdan tüm yöneticilerine, saha da ter içinde tüm gücü ile mücadele eden futbolculara, teknik kadrosundan malzemecisine, çizginin kenarında top toplayan kardeşlerimize, kar kış demeden stat girişinde görevli bütün personele, harçlığından biriktirip bilet alan çocuklara, mesaisini değiştirip stada koşan işçilere, dükkanını kapatıp maça gelen esnafa, hakkının helalinden destek verirler. Bir tek taraftar sloganı bile bilmeden, bu güne kadar tek sefer biletli seyirci olarak o stada girmeyenlere cevaben, bu kadarı yeterli olur diye düşünüyoruz.”

**

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Gökhan Darcan, olaya kendi penceresinden bakmış…

Kocaelispor, yıllardır siyasi malzeme yapıldı…

Bazı kulüp başkanları kulübü siyasi olarak kullandı, bazı kulüp başkanları da kulüp üzerinden kasasını doldurdu…

Kocaelispor’un sil baştan yenilenmeye ihtiyacı var…

Geçmişin üzerine bir sünger çekmeye ihtiyacı var…

Gökhan Bey’in dedikleri, sosyal medya üzerinden yazılanların hepsi hikaye…

Kocaelispor acilen olağanüstü kongre kararı almalı…

Mevcut yönetim gitmeli…

Güven veren bir yönetim gelmeli…

 

CEYHUN YALÇIN SESLERİ

Şu sıralar kulüp başkanlığı için Ceyhun Yalçın’ın ismi geçiyor…

Ceyhun Bey, eski yıllarda Kocaelispor’da başkan vekilliği yaptı…

Bir dönem de AKP’den milletvekili aday adayı oldu…

Çevresi tarafından çok sevilen biri…

Gördüğüm kadarıyla AKP kanadı Ceyhun Yalçın’ı kulüp başkanlığına hazırlıyor… 

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mesut Akbulut - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Başiskele belediye seçimlerinde hangi adaya oy verirsiniz?
Tüm anketler