CHP, Saadet Partisi'ni ziyaret etti

Sarıbay'ın ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür eden SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu "Türkiye'nin en köklü partimiz olan CHP bizleri ziyaret ett...

CHP, Saadet Partisi'ni ziyaret etti
Haber albümü için resme tıklayın

Sarıbay'ın ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür eden SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu "Türkiye'nin en köklü partimiz olan CHP bizleri ziyaret etti. Özellikle böyle bir süreçte bizlere ziyarette bulunmaları hem ülke siyaseti hemde önemlidir. Türkiye siyasetinin tartışıldığı bir süreçte Türkiye'nin en önemli harekatlarından biri olan Kıbrıs Barış Hareketi'ni gerçekleştiren iki partinin bugün yanyana gelmesi bizi mutlu etmiştir. Önümüzdeki süreçte de bu birlik ve beraberliğin devamını diliyorum. Biz hiç tek başına iktidar olmadık. Ama tek başına iktidar olursak da bu ülkeyi tüm siyasi partilerle yöneteceğimizi biliyoruz. İnşaallah tüm partiler olarak ülkemizi güçlü bir ülke yapacağız" dedi.

 

SİZİNLE BERABER SÜRDÜRÜYORUZ

Ejderoğlu'nun ardından konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizler bizi ziyaret etmiştiniz ama bizler bu ziyarette konusunda biraz geciktik. Ama bundan sonra sık sık ziyaretlerde bulunacağımıza eminim. Türkiye siyasetine damga vuran Kıbrıs Barış Harekatının mimarı olan CHP ve Milli Selamet Partisi'nin o günki birlik tablosunu bugün sizinle beraber sürdürüyoruz. SP İl Başkanı olarak il başkanları toplantılarının ilk ev sahipliğini yaptınız. Teşekkür ederim. Dilerim bu birlik ve beraberlik devam eder. Siyasetin yumuşaması gerektiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

MAĞDURİYETLERİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİYOR

FETÖ operasyonları ile ilgili yapılan değerlendirmelerde konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay FETÖ operasyonları kapsamında yaşanan mağduriyetlerden söz ederek, "CHP olarak bizler diyoruz ki bu operasyonlar devam etsin, suçlular cezalandırılsın ama mağdurlarında mağduriyetleri giderilmelidir. Maalesef bu konuda AKP iktidarı pervasızca davranıp mağduriyetleri görmemezlikten geliyor" dedi. SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ise yaptığı değerlendirmede,"Bu çok ciddi bir durumdur. Bugün SP olarak bizlerde bu mağduriyetlerin yaşanmamasını ve mağduriyetlerin giderilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu konu da FETÖ bir suçluysa AKP iki suçludur" diye konuştu. Serkan BORLAK

ziyaret-(1).jpg

#

21 Eki 2016 - 09:17 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Müfit Büyükbaş - Bu mu saadet partisi nin il başkanı tam chp ayarındasınız yarın hdp de gelir tam olursunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 09:17
05

Kiracı - Büyük adamsın Ejderoğlu köklü parti bile ayağına gelmiş.İnsanları mağdur edip günah keçisi olarak başkalarını gösterecek kadar büyük adamsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 09:17
04

Mağdur - Sinan bey mağdurlar olrak bizde size gelmek istiyoruz.Ardıç ve dinç sokak mağdurları.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 09:17
02

hüseyin - Böyle konuştukça utanıyorum sizlerden, TÜRKİYE'nin eski halini biliyoruz , şimdiki halini de görüyoruz, siz hala konuşma safhasındasınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 09:17
01

ahmet selim - sapla samanı ayıt edemeyen bir siyasetçi daha.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 09:17