CHP’de bayramlaşma coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli örgütleri, bayramlaşma programını İzmit İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirdi. Büyük ilginin olduğu programa mil...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli örgütleri, bayramlaşma programını İzmit İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirdi. Büyük ilginin olduğu programa milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, il başkanı Cihat Altunyuva, eski milletvekillerinden Erol Köse ve Hikmet Erenkaya, milletvekili adayları Cuma Karavar ve Av. Tamer Solakoğlu, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 

“BAYRAM HAYIRLAR GETİRSİN”

Bayramlaşma sonrasında CHP’li milletvekilleri mesajlarını partililerle paylaştılar. Hürriyet, “Ramazan ayını geçirdik ve bayrama eriştik. Allah bu kutsal ayda yaptığımız ibadetleri, tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Birlik ve beraberliğimizi bayramlarda bir araya gelerek daha da kuvvetlendiriyoruz. Önemli bir süreçteyiz. Koalisyon süreci var şu an ve inşallah bayram bu sürece hayırlar getirir” dedi.

 

“İSLAM, BARIŞI AMAÇ EDİNİR”

Milletvekili Haydar Akar ise konuşmasında, “Bayram barıştır, kardeşliktir, kucaklaşmadır, eksiklikleri görmemektir. Bunları hayatımızın temeline oturtursak tüm sorunları çözeriz. İslam dini barışı ve huzuru amaç edinir. Fakat ne yazık ki şu an birbirini öldüren insanlardan ibaretmiş gibi bir durum var. Umarım bu durum artık sona erecek ve kardeş kardeşi katletmeyecek. İslam dünyasının huzura ve barışa kavuşmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

“ŞEKER TADINDA OLSUN”

Tahsin Tarhan da, İslam aleminin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini söyledi. Tarhan, konuşmasında, “Irak ve Suriye’de yaşananlar ortada. Ben bayramda gerçekten Müslüman ülkelerinde barış, kardeşlik ve sevginin olmasını temenni ediyorum. Hiçbir çocuk savaşlarda ölmesin. Hiçbir can savaşlarda kaybedilmesin istiyorum. Bölgede ve ülkemizde adalet, demokrasi, barış ve sevgi kazansın. Gelecekte gerçekten güzel bayramları karşılayalım. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Bayramınız hep şeker tadında olsun diyorum” şeklinde konuştu. Hilal GÜDÜCÜ

#

17 Tem 2015 - 17:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.