CHP’de kayyum talebini Yargıtay da reddetti

CHP İl Başkanlığı atamasında usulsüzlük olduğu gerekçesiyle açılan ve reddedilen kayyum davasıyla ilgili Yargıtay’a başvuran avukat Nazmi Küçükosmanoğ...

CHP İl Başkanlığı atamasında usulsüzlük olduğu gerekçesiyle açılan ve reddedilen kayyum davasıyla ilgili Yargıtay’a başvuran avukat Nazmi Küçükosmanoğlu ve Vecdi Koşumcu istediklerini alamadı. Yargıtay yerel mahkemenin kararını onadı

Hatırlanacağı gibi CHP İl Başkanlığı atamasında usulsüzlük olduğu gerekçesiyle açılan ve aylardır devam eden kayyum davası reddedilmişti. Davacı vekili Nazmi Küçükosmanoğlu konuyu Yargıtay’a taşıyacaklarını söylemiş ve davanın gerekçeli kararını bekleyeceklerini bildirmişti. Geçtiğimiz günlerde taraflara gerekçeli karar iletildi ve davacı avukatları Nazmi Küçükosmanoğlu ve Vecdi Koşumcu Yargıtay’ya başvurdu.
ARZU TÜRKKAL; “HERŞEY TÜZÜĞE UYGUN”
Yargıtay davayı inceledi ve yerel mahkeme olan Kocaeli 4. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin verdiği kararı doğru buldu. Böylece CHP İl Yönetimi’nin meşruluğu Yargıtay tarafından da onanmış oldu. Konuyla ilgili kısa bir açıklama CHP Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı avukat Arzu Türkkal Yargıtay kararının yerinde olduğunu belirtti. Türkkal; “Biz ilk günden beri ortada herhangi bir yanlışlık olmadığını ve her şeyin tüzüğümüze uygun bir sistemle yapıldığını belirttik. Sonuç olarak Yargıtay da bizi haklı buldu” dedi.

#

25 Nis 2012 - 11:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.