CHP'de PM üyeliğine sürpriz aday!

PM ve kurultay için İl Başkanı Cengiz Sarıbay üç gün öncesinden Ankara’ya gitmişti. Konu hakkında gazetemize bir açıklama yapan il başkanı Cengiz Sarı...

PM ve kurultay için İl Başkanı Cengiz Sarıbay üç gün öncesinden Ankara’ya gitmişti. Konu hakkında gazetemize bir açıklama yapan il başkanı Cengiz Sarıbay, beş isim kontenjanının dördünü İzmit’ten kullandığını açıklamıştı. İzmit’te PM üyeliği için önerilen isimler şöyle: Eski milletvekili Sefa Sirmen, mevcut milletvekili Haydar Akar, 24. dönem milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, mevcut PM üyesi Halit Toraman. Sarıbay'ın belirlediği 5 PM üyesi önerisinin yanında 26. Dönem milletvekili adayı Utkan Güneş bireysel olarak PM üyeliğine aday oldu.

#

16 Oca 2016 - 11:38 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.