CHP’den kentsel dönüşüm toplantısı

CHP il binasında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetiminin yanı sıra CHP Milletvekili Haydar Akar, C...

CHP il binasında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısına CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetiminin yanı sıra CHP Milletvekili Haydar Akar, CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Büyükşehir Belediyesi Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Erhan Ünsal, belediye meclis üyeleri İbrahim Güçlü, Veli Beyaztaş, Ercan Umutlu, Ersin Albayrak, Eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve il kadın kolları yöneticileri katılım sağladı.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ HAKKINDA BİLGİMİZ ARTMALI

Kentsel dönüşüm toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bugünkü toplantının gündemi bu ay içerisinde de belediye meclisine gelecek olan kentsel dönüşümle ilgili bir bilgi alışverişidir. Bazı arkadaşlarımızı da teknik konularda bilgi vermeleri için çağırdık toplantıya. Bizim burada parti olarak, il başkanı olarak benim, meclis üyelerimizin bir kentsel dönüşüm nedir konusunda bilgimizi arttırmalıyız. Yarın meclise bu konu geldiği zaman parti nasıl hareket etmeliyiz bunları konuşmamız lazım. Çünkü Mia Projesinde sanki biraz kararsızlığımız varmış gibi geldi. Ama aslında öyle değildi. Yine de bir bütünlük arz edemedik.  Bundan böyle ben İzmitle ilgili konularda biz bir ağız birliği edelim istiyorum. Hepimiz aynı şeyi söyleyelim. Toplantımız partimiz için umarım hayırlı olur” şeklinde konuştu  Ahmet HAZER

#

06 Eyl 2016 - 09:09 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.