CHP'den Kocaelispor'a destek!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret eden Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ve yönetimini, CHP İl Başkanı ve yönetimi karşıladı. Ge...

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret eden Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz ve yönetimini, CHP İl Başkanı ve yönetimi karşıladı. Gerçekleşen ziyaretin ana maddesi KEV tesislerinin Kocaelispor’a devredilmesi ve kalan borcun ne şekilde ödeneceği oldu. KEV tesislerinin Kocaelispor’a devredilmesi konusunda görüşlerini belirten CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “KEV Tesislerinin Kocaelispor’a devri konusunda benim gönlüm Kocaelispor’dan yana. Fakat oranın bir yönetimi var ve ben sadece aracı olabilirim” dedi. Ayrıca Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, borçların ödenmesi için yapılacak olan yardım kampanyası için CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’dan yardım sözü aldı.

 

‘YARDIM EDECEĞİNİZE İNANIYORUZ’

Gerçekleşen toplantıda ilk olarak konuşan Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, “Vergi ile ilgilendirmenin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Artık bu süreci sonuçlandırmamız gerekiyor. Kulübün 70 Milyona yakın bir borcu var. KEV Tesisleri devredilirse 22 Milyon TL ödeyerek borcu kapatmış olacağız. Ayrıca süreçle ilgili olarak bir yardım kampanyası başlatacağız. Hem şahıs hem kurum olarak şehre bu çağrıyı yaparken sizlerin de yanımızda olmasını istiyoruz. Bu yardım kampanyasına yardım edeceğinize inanıyoruz Yapılandırmayı hem peşin hem taksit olarak yapabiliyoruz. Taksit yarsak 1 milyon 150 bin TL ödememiz lazım. Ocak sonunda da taksit ödemeye devam ediyoruz. KEV’le ilgili süreç çözülürsek ödediğimiz taksitten düşebiliyoruz.  Peşin ödemede çok büyük indirim var. Bizim KEV’i lağvetmek gibi bir derdimiz yok. Kocaelispor’un 22 Milyonluk boru ödendikten sonra KEV yine burs vermeye ve etkinliklerine devam edecek” dedi.

 

CİDDİYE ALINMALI

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Sizler hakikaten elinizi taşın altına soktunuz. Zamanınızdan ailenizden fedakarlık yaptınız. Tüm Kocaeliler size minnettarız. Kocaelispor için mücadele ediyorsunuz. Herkes sizin yanınızda olmalı. Sefa Sirmen olsun, Zeynel Başlak olsun arkadaşlarımız. O gün bende Kocaelispor’dan yanayım diye açıkladım. İl Başkanları toplantısında Acil ödenmesi gereken para ile ilgili B planından bahsetmiştim. Büyükşehir daha önce davranarak bu sorunu çözdü. Önümüzde daha zor bir süreç var. Ben sorumluluk alacağımızı söylemiştim. Partimiz içinde bu çok önemli.  Sefa Beyle görüşeceğimi söyledim. Zeynel Bey’den büyük tepki aldım. Zeynel Bey yönetimi tepki gösterdi keşke bizimde görüşümüz alınsaydı diye. Onlar alınganlık göstermişler. Herkesin ön yargıları aşması gerekiyor. Yine onlarla görüşeceğim. Herkesin bu işleri daha fazla ciddiye alması lazım.  Ben KEV konusunda samimiyetle Kocaelispor’dan taraf olacağımı belirtmek istiyorum. Ben Kocaelispor ve KEV arasında ki görüşmelerde aracılık yapacağım. Benim KEV’de gönlüm Kocaelispor’dan yana fakat oranın bir yönetimi var, nasıl bir görüş belirtecekler bilemiyorum” açıklamasında bulundu. Serkan BORLAK 

#

26 Eki 2016 - 13:21 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hikmet - Kev tesisleri diye bişey yok kocaelispor tesisleri orası,ve gerçek sahibi kocaelispordur en kısa zamanda sahibine verilmesini bekliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 13:21