CHP’li Bozkurt Uslu: “Nefretle kınıyorum”

Yargıtay’ın verdiği Ergenekon kararı ile birlikte 9 yıllık süreç bitmiş olacak. Ergenekon davası Türkiye tarihinin en akılda kalıcı davalarından biri...

Yargıtay’ın verdiği Ergenekon kararı ile birlikte 9 yıllık süreç bitmiş olacak. Ergenekon davası Türkiye tarihinin en akılda kalıcı davalarından biri olarak hafızalarda yer etmiş olacak. Konu hakkında sosyal medya üzerinden değerlendirme yapan CHP eski yöneticilerinden Bozkurt Uslu tepkisini gösterdi. İşte Uslu’nun sosyal medya üzerinden tepkisi:

“Van'da başladılar, burnumuzun dibinde Kandıra'da bitirdiler senaryolarını. O zaman hukuk adına yaptılar! Adı Ergenekon'du; şimdi hukuksuzluk deyip bozdular, adına da paralel işi dediler. Bence hepsinin ortak adı Türkiye'nin korku filmi. Ülkemiz üstüne kurgulu bir filim. Ne yazık ki seyretti ulusumuz sabırla bitsin diye!...
2. perde bitti, son perde ne zaman bitecek bakacağız. Bitmesi için sonuna kadar çalışacağız, umarım herkes çalışacak. Zarar çok büyük, yıkım çok fazla. Bunu bittiğinde daha iyi göreceğiz. İnşallah hep birlikte kaldıracağız.
Bunları bize yaşatanları, ülkemizi karanlığa sürükleyenleri, bu süreçleri Yücel Aşkın, Hurşit Tolon, rahmetli Ali Tatar ve Şener Eruygur'un çok yakınında, cezaevi-hastane ve mezarlıklarda yaşayan biri olarak lanet ve nefretle kınıyorum…”

#

23 Nis 2016 - 14:32 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.