CHP’li kadınlar mahallerde hızlanıyor

CHP İl ve İzmit İlçe Kadın Kolları seçim çalışmalarını hızlandırdı. Mahallelerde gönüllü gruplar oluşturduklarını söyleyen kadınlar, ev ev ziyaretlere...

CHP İl ve İzmit İlçe Kadın Kolları seçim çalışmalarını hızlandırdı. Mahallelerde gönüllü gruplar oluşturduklarını söyleyen kadınlar, ev ev ziyaretlere başlayacak.

CHP Kocaeli İl ve İzmit İlçe Kadın Kolları parti binasında bir araya gelerek mahallelerde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Şenöz Dinçtürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hale Meriç ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda konuşma yapan başkanlar, mahallelerde gönüllü gruplar oluşturduklarını, mahalle sorumluları ile birlikte çalışmalar yapacaklarını söyledi. İzmit İlçe kadın Kolları Başkanı Hale Meriç, halkla bire bir ve yüz yüze görüşmeler yapacaklarını kaydetti.

EV EV ZİYARET
İl Kadın Kolları Başkanı Şenöz Dinçtürk ise gönüllü gruplarla bir araya gelerek mahalleler için yol haritası çizeceklerini ve bu doğrultuda ev toplantıları yaparak, kapı kapı broşür dağıtacaklarını belirtti. Dinçtürk, toplantılarda seçim beyannamelerinde yer alan ekonomik paket, aile sigortası konularını ayrıntılarıyla açıklayacaklarını AKP’nin 9 yıllık faturasını gözler önüne sereceklerini kaydetti.

#

21 Mar 2011 - 16:36 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.