CHP’li Kaplan, işçi emeklileriyle bir araya geldi

CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan dün Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek onların sorunlarını dinlerken emekliler için y...

CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan dün Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek onların sorunlarını dinlerken emekliler için yapmayı planladıkları projelerden bahsetti
 
CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi’ni ziyaret ederek emeklilerin sorunlarını dinledi. Dernek başkanı Ali Tunç ve yöneticilerin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Kaplan’a emekliler yaşadıkları sorunları ve zorlukları anlattı. Toplantıda emekliler intibak yasası, düşük maaş, sağlık alanında yaşadıkları sorunlar, ücretlerinden yapılan kesintiler gibi konularda duydukları rahatsızlıkları dile getirdi.
 
İNTİBAK YASASI İÇİN TEKLİF
Kaplan, intibak yasası ile ilgili parti olarak bir çalışma yürüttüklerini belirtirken, meclis açıldığında bu konu ile ilgili bir teklif vereceklerini söyledi. Emeklilerin sağlıkla ilgili şikâyetlerini de dinleyen Kaplan, “Performansa ve paraya dayalı bu sağlık sistemi, hem sağlık çalışanlarını hem de vatandaşları çok mağdur edecek. Tam gün yasası ile dışarıda muayehanesi olan doktorların üniversite ve hastanelerde hasta bakamaması da ayrı bir sorun” dedi.

#

26 Eyl 2011 - 09:38 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.