CHP'li Turan Dumlu'nun acı günü

Gölcük’te uzun yıllardır eczacılık yapan ve vatandaşlardan tarafından oldukça sevilen Turan Dumlu ağabeyi Orhan Dumlu'yu kaybetti. Geçtiğimiz yerel se...

Gölcük’te uzun yıllardır eczacılık yapan ve vatandaşlardan tarafından oldukça sevilen Turan Dumlu ağabeyi Orhan Dumlu'yu kaybetti. Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP’den Gölcük Belediye Başkan adayı ve CHP Milletvekili adayı olan Dumlu, seçimi kazanamayınca siyaseti bıraktığını açıklamıştı. Eczacı Turan Dumlu, önceki gün ağabeyini kaybetmenin acısını yaşadı.

 

İZMİR’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Dumlu’nun İzmir’de yaşayan 70 yaşındaki ağabeyi Orhan Dumlu, üç gün önce rahatsızlandı. Kalp ve şeker rahatsızlığı olan Orhan Dumlu’yu kardeşi Turan Dumlu da İzmir’deki evinde ziyaret etti. Ziyaretten bir saat sonra ise Orhan Dumlu, yaşamını yitirdi. Ağabeyi kaybetmenin acısıyla Turan Dumlu, büyük bir üzüntü yaşadı. Orhan Dumlu, İzmir’de toprağa verildi.

#

21 Eki 2016 - 11:41 Kocaeli-

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.