CHP’li üç vekilden Büyükşehir’e tepki

CHP milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, ortak basın açıklaması yaparak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 550 milletve...

CHP milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, ortak basın açıklaması yaparak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 550 milletvekiline gönderdiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi logolu paketleri eleştirdi. Üç milletvekili şu ortak açıklamayı yaptı.

“Sevgili basın emekçisi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AKP İl BAŞKANLIĞI değildir.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu sabah itibariyle TBMM’de görev yapan 550 milletvekilinin makamlarına, üzerinde Büyükşehir Belediyesi logolu paket içerisinde Saray Helvası ve Kocaeli Turizm Rehberi göndermiştir.

İlk bakışta masum olarak görünen ve ortak paydası Kocaeli’nin turizmini tanıtmak olan bu hediyenin asıl amacı, kutu içerisinden seçim bölgesi Kocaeli olan yedi AKP’li Milletvekilinin kartvizitinin çıkmasıyla anlaşılmıştır. Sırtını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne dayayarak milletin parası ile reklamını yapan Kocaeli’nin 7 AKP’li Milletvekili, halkın parasıyla hazırlatılan paketi hangi cesaretle bizlere göndermiştir, anlayabilmek mümkün değildir. Bu aymazlığı da ancak kendi partilerine mensup milletvekillerinin kaldırabilmesi mümkündür.

Her konuşmasında ‘millet’ edebiyatı yapanlar, milletin parası ile kendi reklamlarını yapmak için kullanmaktan da geri durmuyor. Üstelik gönderilen Turizm rehberi içerik yönünden de oldukça yetersizdir.

İşte, bizim mücadelemiz halkın bin bir emek ve çileyle kazandığı parasını hiç edenlerle, emeğin, alın terinin değerini bilmeyenlerledir. Biz burada olduğumuz sürece de mücadelemiz devam edecektir.

Saygılarımızla."

#

18 Oca 2017 - 17:01 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İzmitli mi? - Haklısın izmitli CHP boş işlerle uğraşmak.

Dolu iş ve proje milletin parasıyla, hizmet yapılması gerekirse siyasi parti ve milletvekili reklam yapmak oluyor herhalde?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 17:01
01

izmitli - CHP nin işi ney boş işlerle uğraşmak .................proje üretin proje

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 17:01