CHP’liler muhtarları unutmadı

CHP İzmit İlçe örgütü, Muhtarlar Haftası kapsamında dün Otel Altınnal’da muhtarlarla buluştu. CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçkkaya ev sahipliği...

CHP İzmit İlçe örgütü, Muhtarlar Haftası kapsamında dün Otel Altınnal’da muhtarlarla buluştu. CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçkkaya ev sahipliğinde gerçekleşen programa Milletvekilleri Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal, ilçe yönetimi ve çok sayıda muhtarlar katılım gösterdi.

 

SİYASET İÇİN DEĞİL

Programda konuşma yapan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Sizler bugün ülkenin en sıkıntılı tablosunda görev yapıyorsunuz. Direkt vatandaşlarla muhatap oluyorsunuz. Aslıda sizlerin stresini atmanız içi güzel bir eğlence yapacaktık. Ama ülkemiz çok hassas durumdan geçiyor. Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal’da hastayken bu programı bir dahaki seneye erteledik. Bugün sohbet havasında bir araya geldik. Siyaset için değil İzmit’e nasıl hizmet edebiliriz diye ortak akıl için geldik. İzmit bizim kentimiz. İktidar da, belediye başkanlarında kimlerin olduğu önemli değil. İzmit için daha iyisini yapmak adına beraber çalışmak hepimizin ödevi” diye konuştu.

 

İZMİT DAHA DA GERİYE GİTTİ

Konuşmasına devam eden Küçükkaya, “İzmit’te bir oldu bitti ile yapılan çöp fabrikası, hepimiz tarafından takdirle karşılandı. Ama çöp fabrikasını STK’lar, muhtarlar ve basınla karar verilecek bir projeydi. Kentin hep birlikte karar vereceği bir durumdu. İzmit bir turizm kenti yapılma çabası içinde ama maalesef İzmit eskisine göre daha da geriye gitmekte. Yolların sorununu benden daha iyi biliyorsunuz. İzmit’te hayırı çıkartmış örgüt başkanı olarak şunu söylemek istiyorum. 2019 yılı belediyeyi alırsak, siyasi ayrım yapmadan hep birlikte çalışacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

 

MUHTARLAR BAŞIMIZIN TACI

Küçükkaya’nın ardından söz alan Milletvekili Haydar Akar ise, “CHP olarak mecliste verdiğimiz ‘muhtarlar günü kutlansın” önergesi sebebiyle bugün burada buluştuk. Hepimizin derdi aynı.  Muhtarlar eskiden çok az bir katkı ile görevlerini yapıyorlardı. Gecesi, günsüzü yok. Başına ne iş gelirse insanlar 7-24 muhtarı arıyor. Muhtarların sıkıntılarını biliyoruz. Muhtarın hangi siyasi görüşten olduğu önemli değil, saygı duyuyoruz. Muhtar bizden olsun demiyoruz. Mahalle tarafından seçilen muhtarın yeri başımızın tacı. Telefonumuz size hep açık. Sizin mahallelerinizin sıkıntılarını mecliste dile getirmekten geri durmayız. Bir muhtar telefon edince hangi partiden diye bakmıyoruz. İktidar partisi olsak belki de elimizden gelenin daha iyisini yapabiliriz. 2019 yılında belediyeyi alırsak asla sizin düşüncenizi almadan kentte bir şey yapmayacağız” diye konuştu. Selin BECER

katilim-044.jpg

muhtarlar-(1).jpg

muhtarlar-(2).jpg

#

21 Eki 2017 - 10:24 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.