CHP'ye DSP'ye ziyaret

Dernekler, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere ziyaretlerine devam eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İl Yönetimi Türkiye Muhtarlar Derneğ...

Dernekler, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere ziyaretlerine devam eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İl Yönetimi Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’nin ardından geçtiğimiz haftalarda il kongresini gerçekleştiren DSP’yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sarıbay ve Dedeoğlu birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

 

İL BAŞKANLARI TOPLANTILARI ÖNEMLİ

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “15 Temmuz Darbe kalkışmasının yaşanmasından sonra tüm partilerin bir araya gelmesi sevindirici bir durum. Biz kentin ve ülkenin sorunlarıyla ilgili fikirlerimizi söylüyoruz. Tabi herkes söylüyor. Ancak önemli olan bunu bir arada gerçekleştirebilmektir. Bu açıdan il başkanları toplantıları gerçekten önemli ve güzel gerçekleşti. Başkanıma bizi ziyaret ettiği için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

ELEŞTİRİNİN DOZAJI OLMALIDIR

Dedeoğlu’nun ardından söze giren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “DSP bir siyasi partidir. Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Biz DSP ile yakın bir çizgide olduğumuz için zaman zaman neden ayrı adaylar çıkarıyorlar gibi tartışmalar oluyor ama durum böyle değil. DSP bir siyasi partiyse tabi ki ayrı adaylarını çıkaracaktır. Halim başkanın dediği gibi önemli olan birlikte hareket ederek ülke ve kent çıkarları adına hareket etmek ve kararlar alabilmektir. Biz birbirimizi tabi eleştireceğiz ancak eleştirinin de bir dozajı olmalıdır” açıklamasında bulundu. Serkan BORLAK 

#

21 Eki 2016 - 16:42 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.