Cihan Hastanesi’nden Safranbolu gezisi

Özel Cihan Hastanesi çalışanları, çalışma stresini üzerlerinden Safranbolu’ya düzenlenen geziyle attı. Cihan Hastanesi’nden yaklaşık 100 kişilik bir e...

Özel Cihan Hastanesi çalışanları, çalışma stresini üzerlerinden Safranbolu’ya düzenlenen geziyle attı. Cihan Hastanesi’nden yaklaşık 100 kişilik bir ekip Safranbolu’da tarihi ve doğal güzellikleri yerinde gezme ve görme imkanı yakalarken gönüllerince de eğlenme fırsatı buldu.

 

SAFRANBOLU’DA 2 GÜN GEÇİRDİLER

2 gün süren gezide Aytekin Kuş’tan rehberlik hizmeti de alarak Safranbolu’nun tarihi eski çarşısı, Hıdırlık Tepesi, Kristal Teras gibi yerlerinde keyifli saatler geçiren ekip, Safranbolu Zalifre Otel’de konakladı. Çok keyifli geçen gezi ardından işlerine başlayan çalışanlar Cihan Hastanesi yönetimine ve bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundular.

#

12 Ara 2015 - 16:51 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.