Çıksalın karşısında da iyi oynadık

Özellikle maçın ilk yarısında çok başarılı olan Kocaelispor, ikinci yarıda as oyuncularını sahaya süren rakibi karşısında dengeli bir futbol ortaya k...

Özellikle maçın ilk yarısında çok başarılı olan Kocaelispor, ikinci yarıda as oyuncularını sahaya süren rakibi karşısında dengeli bir futbol ortaya koydu. 7 oyuncusunun forma giymediği Yeşil Siyahlılar, Burak Özbakır ve Hüseyin Albayraktar'ın golleri ile İstanbul ekibini 2-1 mağlup etti. İşte sadece gazetemizde okuyabileceğiniz bu maçın önemli anları...

 

İLK YARI

Dk. 5: Kocaelispor'da Ali Köse'nin kafa pasında Burak ceza sahası sol kanadında topla buluştu. Bu oyuncunun şutunda top sol kale direğini yaladı ve auta çıktı.

Dk. 12: Kocaelispor'da Ali Köse atak yönü sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Altı pas noktasında boş durumda bulunan Emirhan'ın kafa vuruşu istediği gibi olmadı ve yaptığı vuruş sağdan auta çıktı.

Dk.20: Çıksalınspor sol kanattan serbest vuruş kullandı. Oluşan karambolde son vuruşu rakip takımdan Orkun yaptı ve top üst direkten döndü.

Dk. 21: Çıksalınspor'da Muhammed'in sol çaprazdan sağ ayağının üzeri ile çektiği sert şut az farkla üstten auta çıktı.

Dk. 30: Ceza sahası içinde topla buluşan Burak'ın pasında gerilerden gelen Orhan'ın ceza sahası dışından çektiği sert şut üstten auta çıktı.

Dk. 37: Günün başarılı isimlerinden Burak Özbakır'ın kafa ile indirdiği topta Hüseyin topla buluştu. Bu oyuncunun sol çaprazdan çektiği sert şut rakibine çarptı üstten az farkla kornere çıktı. 

Dk. 41: Kocaelispor'da Sefa'nın sağ çaprazdan yaptığı ortaya Hüseyin hareketlendi ve yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşu sağdan auta çıktı.

Dk. 45: Kocaelispor bu dakikada golü buldu. Ceza sahası sağ çaprazında Ali Köse'nin verdiği pasta topu alan Sefa göğsü ile kontrol ettiği topu şık bir şekilde kaleye gönderdi ve kalecinin solundan topu filelere gönderdi.

Dk. 45+1: Ali Köse'nin pasında Kadir Gezer topu aldı ve ceza sahası dışından sert vurdu. Bu top da üstten auta çıktı.

 

İKİNCİ YARI

Dk. 48: Kocaelispor Sefa ile mutlak bir gol kaçırdı. Hüseyin kazandığı topu Sefa'ya bıraktı. Sefa yaklaşık 30 metre sürdüğü topu bir türlü kaleye gönderemedi ve savunma araya girince mutlak bir golden olduk.

Dk. 55: Kocaelispor mükemmel bir golle 2-0 öne geçti. Sağ kanattan Orhan'ın yaptığı ortada Burak topu başı ile Hüseyin'e bıraktı. Yerden seken topa Hüseyin uçarak kafa ile vurdu ve sol kale direğinin içine çarpan top ağlara gitti.

Dk. 59: Savunma arkasına atılan uzun pasa hareketlenen Kemal, kaleci Onur'un üzerinden topu aşırdı ve farkı 1'e indirdi. (2-1)

Dk. 60: Kocaelispor'da Kadir Gezer ceza sahası içinde topla buluştu ve sol ayağı ile çektiği şutu kaleci soluna uzanarak çıkardı.

Dk. 76: Çıksalıspor'da Burak Avcı'nın şutunu Onur soluna kapanarak kornere çıkardı.

Dk. 87: Mert Yavuz'un pasında Burak gole giderken düşürüldü. Ceza sahasının hemen dışından Aliberk'in kullandığı serbest vuruşu kaleci Metin sağına uçarak son anda kornere çıkardı. Bu pozisyonun ardından maç sona erdi. Erdem Övüç

#

01 Eyl 2014 - 15:08 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.