Cimnastikçilerin yıldızı yükseliyor

Yarışmaları başarıyla geçen sporcularımız İstanbul’da Minik Kızlar Cimnastik Kategorisinde, Nisa Aybuke Var 1. ve Sudenaz Özkan2. oldu. Trabzon’da ya...

Yarışmaları başarıyla geçen sporcularımız İstanbul’da Minik Kızlar Cimnastik Kategorisinde, Nisa Aybuke Var 1. ve Sudenaz Özkan2. oldu. Trabzon’da yapılan Minikler Cimnastik Erkekler Kategorisinde ise 3’üncülüğü M.Emin Özkan elde etti. Başarılarını İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile paylaşan Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Cimnastik Antrenörleri, destekler için teşekkür etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Engin Yaşar, Cimnastik Antrenörleri ve minik sporcuları, Çintimar’a destekleri için çiçek takdim etti. İl Müdürü, bu başarıların artarak devam etmesini ve bu başarıların kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Sporcularla tek tek sorular sorarak ilgilendi ve başarılarından dolayı cimnastik ekibini tebrik etti.

 

Cimnastlig 2. Lig 1.Hafta Yarışmalarında derece alan sporcularımız:

İstanbul/Minik Kızlar

1. Nisa Aybuke VAR

2. Sudenaz ÖZKAN

6. Fatma M. ÖNDER

25. Ebrar ATILGAN

Not: Minik Kızlar Takım 1.si.

 

Trabzon / Minik Erkekler

3. M.Emin ÖZKAN

6. Eymen TOZAR

7. Anıl Ömer ÇAYIRLI

16.Alp ARTEŞEN

Not: Minik Erkekler Takım 2.

 

Trabzon/Küçük Erkekler:

8. Yusuf Emre Demiral

25. Süleyman Beyan

27. Doruk Duygu

Not: Küçük Erkekler Takım 6.

#

19 Mar 2016 - 11:17 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.