Çınarlıkent Konutlarının Anahtarları teslim edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut Derince Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlar...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut Derince Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Altay ile Dr. Ali Yeşildal, hak sahipleri ve yakınlarının katıldığı törende bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyada en büyük umut ev sahibi olmak ve güzel bir çevrede yaşamaktır. Bundan dolayı insanımıza yakışan sağlıklı alanlar, yapılar ve çevre oluşturmak için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz” dedi.

 

ANAHTARLAR VERİLDİ

Konuşmalardan sonra Başkan Karaosmanoğlu temsili olarak İbrahim Kalkan, Recep Yakan, Adnan Kaynak, Vural Vural ve Çetin Vural hak sahiplerine evlerinin anahtarlarını teslim etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal hak sahiplerine temsili olarak anahtarları veren diğer isimlerdi. Tören yenilen yemeğin ardından sona erdi.

#

26 Mar 2017 - 12:37 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.