Cinnet geçiren baba, 2 yaşındaki kızını öldürdü

Darıca’da iki yaşındaki kızını boğduktan sonra kendisini bıçaklayan kişi, polis ekiplerince etkisiz hale getirildikten sonra hastaneye kaldırıldı.Darı...

Darıca’da iki yaşındaki kızını boğduktan sonra kendisini bıçaklayan kişi, polis ekiplerince etkisiz hale getirildikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Darıca Fatih Sultan Mehmet Caddesi Şişecam Yolu üzerinde cinnet getirerek kendisini bıçaklayan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek elindeki bıçağa el konulan Ali K. (31), ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerindeki Ali K'ya ait minibüste yaptığı incelemede, 2 yaşındaki Cemre Nur'un cansız bedeniyle karşılaştı. Baba Ali K'nın boğarak öldürdüğü belirtilen minik Cemre Nur'un cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Bu arada, hastanede tedavi altına alınan baba Ali K'nın bir süre önce eşinden boşandığı öğrenildi. Aşırı kan kaybı olduğu kaydedilen Ali K'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

#

27 Tem 2012 - 10:43 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.