Cinsel istismara 15 sene hapis

İzmit ilçesinde, bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen sanık, 15 yıl hapisle cezalandırıldı.Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki du...

İzmit ilçesinde, bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen sanık, 15 yıl hapisle cezalandırıldı.

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Serdal Aktaş ile avukatı Volkan Koçak ve mağdur Ç.Ö'nün avukatı Nefise Koç Çelik katıldı. Sanık avukatı Koçak, daha önceki duruşmadaki savunmasını tekrar ettiğini belirterek, lehe olan hükümler ve tutukluluk süresi göz önüne alınarak müvekkilinin tahliyesini istedi. Mağdur Ç.Ö'nün avukatı Çelik de suçunun sabit olduğunu öne sürdüğü sanığın cezalandırılmasını istedi. Verilen aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Ç.Ö'ye cinsel istismarda bulunduğuna hükmettiği sanığı 8 yıl hapisle cezalandırdı. Eylemin tehditle ve çocuğa karşı işlendiğini göz önünde bulunduran heyet cezayı 15 yıla çıkardı.

#

28 Ara 2011 - 12:10 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.