Çintimar: Hakemlik yapmak her babayiğidin harcı değildir

"İlk önce 2015-2016 yılının tüm kulüplerimiz ve hakem camiamız için kazasız belasız geçmesini diliyorum.  Futbolun en zor ve meşakkatli işini sizler y...

"İlk önce 2015-2016 yılının tüm kulüplerimiz ve hakem camiamız için kazasız belasız geçmesini diliyorum.  Futbolun en zor ve meşakkatli işini sizler yapıyorsunuz. Hak ve adalet dağıtmak, hakemlik yapmak her babayiğidin harcı değildir. Sizler en iyi şekilde bunu yerine getiriyorsunuz. Bu camiada taş üstüne taş koymak için çabalayan hakemlerimize teşekkür ediyorum ve bu yolda başarılar diliyorum.”

#

29 Ağu 2015 - 15:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.