Çintimar’la spora engel yok…

Engellilerin sosyal hayata katılmaları için en kolay, en etkili ve en hızlı sonuç alabilecekleri bir araç olan "Spor"un yapılabilmesi için, önündeki...

Engellilerin sosyal hayata katılmaları için en kolay, en etkili ve en hızlı sonuç alabilecekleri bir araç olan "Spor"un yapılabilmesi için, önündeki en önemli engellerden biri olan "Ulaşım" sorununun giderilmesi kapsamında, Engelli Sporcuların transferini sağlayacak olan "Engelli Otobüsü" temin edildi. Bu konuda Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve emeği geçen herkese, ilimizde engelli branşlarda faaliyet gösteren spor kulüpleri, engelliler ve İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi teşekkür etti.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu İl Temsilcisi, İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Bundan sonra engellilerin bilgilendirilmesi, spora yönlendirilmesi ve başarı elde etmek konularında sorumluluğun, biz engelliler ve ailelerimizde, engelli spor kulüpleri ve engelli çalışmaları ile ilgili kurumlar, STK'lar ve ilgili akademisyenlerimizde olduğu bilinciyle çalışmamız gerekmektedir.

 

Bizler bu sorumluluk ile çalışırken Engelli sporunun özellikle de paralimpik branşlarda, özel sektör tarafından desteklenmesinin önemi büyüktür. Yapacakları sponsorluk anlaşmalarının bedellerinin yüzde yüz olarak vergiden düşebiliyor olmaları bizim için sağlanan büyük bir avantaj olup özel sektörümüzün değerli yatırımcılarına hiçbir yük getirmediği için, bizleri bu konuda yalnız bırakmamaları ve desteklemeleri, bütün bunlar yapılırken basınımızın da yanımızda olması en büyük arzumuzdur. Verecekleri desteklerden dolayı herkese şimdiden şükranlarımızı sunuyorum. Engelli olmak üretmek ve başarmak için engel değildir, yeter ki fırsat ve gerekli destek verilsin”

#

28 Ağu 2015 - 14:33 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Nihat YILMAZ - Syn.Başkan,Engel tanımayan başarılarılı hizmetlerinizin devamını diliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ağustos 14:33