Civelek raporları 4 Ocak’ta Zafer Çağlayan’a iletecek

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek dün MÜSİAD’a ziyarette bulundu. Tüm sivil toplum kuruluşlarını dolaşarak kendilerinden ekonomi alanında yaşadıkları sıkı...

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek dün MÜSİAD’a ziyarette bulundu. Tüm sivil toplum kuruluşlarını dolaşarak kendilerinden ekonomi alanında yaşadıkları sıkıntıları içeren rapor alacaklarını belirten Civelek, “Bu raporları 4 Ocak’ta ilimize gelecek olan Zafer Çağlayan’a ileteceğiz” dedi

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’a ^^ üyeleri ile birlikte ziyarette bulundu. Yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini açıklayan Civelek, Tüm sivil toplum kuruluşlarını dolaşarak kendilerinden ekonomi alanında yaşadıkları sıkıntıları içeren rapor alacağız. Bu raporları 4 Ocak’ta ilimize gelecek olan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a ileteceğiz” dedi.

4 OCAK’TA ÇAĞLAYAN İLİMİZDE
AKP olarak yaptığımız çalışmalara bir yenisi daha ekledik. STK’ları dolaşarak ekonomi ile ilgili görüşlerini almak istiyoruz. 4 Ocak’ta Zafer Çağlayan şehrimize gelecek. Biz de kendisine şehrin sorunlarını kendisine aktaracağız. Sokakta esnafımızda ticaret konusundaki zorluklarla alakalı bunları da anlatalım istiyoruz. Odaların bizi ziyaret edip bize sorunlarını söylemeniz gerekirken biz sizin ayağınıza geliyoruz ve sıkıntıları konuşuyoruz.

29 ARALIK’TA İSTİŞARE TOPLANTISI
MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengün ise teşekküre ederek, “Kentimiz için çok önemli bir çalışma. Burada ticaretle uğraşan esnaftan en büyük sanayiciye kadar birçok sorun var Bunların bir şekilde dile getirilmesi için böyle bir çalışmanın olması bizi mutlu etti. Ayrıca ayın 29’unda KOTO Binası’nda kentimizin ve ülkemizin kimya ve metal sektöründe yaşamış olduğu sıkıntıları dile getiren Türkiye istişare toplantısı olacak. . Bu tür organizasyonların kentimize ekonomik refah ve huzur getirmesi konusunda bunları destekliyoruz” dedi.

#

21 Ara 2012 - 16:05 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.