Çizgilerle 40 Hadis Sergisi açıldı

Açılışını Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Aslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardım...

Açılışını Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Aslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhterem Aktaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Dilek, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Alçiçek, M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Şenocak, Bilim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Recep Özcan’ın yaptığı sergiye, okul müdürleri, öğrenciler, izciler ve veliler de katıldı.

 

UFKA YOLCULUK

Türkiye genelinde Son Peygamber Platformu tarafından hazırlanan ve Milli Eğitim Bakanlığınca desteklenen proje kapsamında; usta sanatçı Hasan Aycın tarafından karikatürize edilen eserlerin okullarda, yurtlarda ve halka açık diğer alanlarda sergilenerek Son Peygamber Hz. Muhammed’in (s.a.v.) tanıtılması ve öğretilerinin kolay bir şekilde yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Sergi ile beraber bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları’nın tanıtım standı da açılarak ziyaretçilere ve okul öğrencilerine yarışma hakkında bilgi verildi.

#

15 Oca 2016 - 10:41 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Saban arkan - Çok başarılı ve farkındalık oluşturan bir sergi. Çocuklarımız etkileniyor ve öğreniyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 10:41
01

Rıfat Okuyan - Çok güzel bir sergi. Kocaeli'nin tüm okullarında sergilenmesi ise tebrik edilmesi gereken bir çalışma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 10:41