Çocuk Hakları Masası’nın çalışmaları değerlendirildi

2 senedir ilimizde faaliyetlerini sürdüren Çocuk Hakları Masası çalışmaları, aylık düzenlenen durum değerlendirmesi toplantısında masaya yatırıldı İzm...

2 senedir ilimizde faaliyetlerini sürdüren Çocuk Hakları Masası çalışmaları, aylık düzenlenen durum değerlendirmesi toplantısında masaya yatırıldı
 
İzmit Belediyesi tarafından 2 yıl önce kurulan ve belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Çocuk Hakları Masası’nın aylık değerlendirme toplantısı Gölkaypark’ta yapıldı. Toplantıda sokakta çalışan çocuk sayısının en aza indirilmesi amacıyla gerçekleştirilen uygulamalar ve sonuçları gözden geçirildi.
 
ÖNLEYİCİ TEDBİRLER
Kurumların ortak gayreti ve Çocuk Hakları Masası’nın bütünleştirici yapısıyla kısa sürede önemli işler yaptıklarını belirten yetkililer “Önleyici tedbir amaçlı olarak, bugüne kadar yaptığımız çalışmaları değerlendirdik. Bundan sonrası için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Çocuk Hakları Masası’nın işlevi ve faaliyetleri kurumlar arası işbirliğinin güzel bir uygulamasıdır” dedi. 
 
‘ÇOCUKLAR ÇALIŞTIRILMASIN’
Yetkililer tarafından, “Ortak çalışmalarımızda çocuklar ve ebeveynler yasal prosedürler hakkında bilgilendirildiler. Mobil ekiplerimizin İzmit genelindeki başarılı uygulamaları ile çocukların dilenmesinin ve çalıştırılmasının minimalize edilmesi noktasında önemli aşamalar kat ettik. Toplantılarımız düzenli olarak devam edecek” dendi.

#

01 Eki 2011 - 13:55 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.