Çocuklara at sevgisi aşılanıyor

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisleri hizmete girdiği günden itibaren halkın ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikle Pony atlar, ç...

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisleri hizmete girdiği günden itibaren halkın ilgisini çekmeye devam ediyor. Özellikle Pony atlar, çocukların at sevgisinin artmasına ve doğada güzel bir ortamda boş vakitlerini sağlıklı, yararlı bir şekilde geçirmelerine olanak sağlıyor. Kreşler ve rehabilitasyon merkezleri gruplar halinde tesislere gelerek çocuklara at sevgisini aşılıyorlar.

 

CAZİBE MERKEZİ OLDU

Tesise bulunan 4 adet Rahvan at ve 2 adet Pony atla birlikte, Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi çocukların ve ailelerin cazibe merkezi haline geldi. Mart ayında 500’e yakın vatandaşın at binmek için kullandığı tesis, halka sağlıklı dakikalar yaşatıyor. Tesise gelen vatandaşlar, böyle güzel bir tesisi Gölcük’e kazandırdığı için Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ettiler. 

#

27 Tem 2017 - 16:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.