Çok amaçlı spor salonu açılışa hazırlanıyor

2014 Mayıs ayında yapımına başlanan salon, geçtiğimiz ay tamamen bitirildi. Dilovası Belediyesi’nin girişimleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından yapıla...

2014 Mayıs ayında yapımına başlanan salon, geçtiğimiz ay tamamen bitirildi. Dilovası Belediyesi’nin girişimleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından yapılan çok amaçlı spor salonu içerisinde soyunma odaları, tuvaletler, duş, kabinler, voleybol, basketbol başta olmak üzere salon sporları için uygun dizaynedilen ve öğrencilerle gençlere yönelik tribünleri ile dikkat çeken Mimar Sinan Mahallesi Spor Salonu’nun önümüzdeki günlerde resmi açılışının yapılacağı kaydedildi.

 

ÇOCUKLARIMIZI SPORA YÖNELTMELİYİZ

Dilovası’nda yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan spor salonu hakkında açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar şunları söyledi: Spor faaliyetleri çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişiminde önemli rol oynamaktadır. Sağlıklı ve nitelikli gençlerin yetişmesinde önemli bir yere sahip olan sporun gelişmesi ve geliştirilmesini çok önemsiyorum. Özellikle Dilovası ilçemizde çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönlendirilmesi için Dilovası Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.

 

ÇOCUKLARIMIZ BAŞARILARINA BAŞARI KATACAK

Verdiğimiz destekler ile ilçemizde ki gençlerin ne kadar başarılı olduklarını her geçen gün alınan başarılar ile görmekteyiz. İnşallah yeni açılacak olan çok amaçlı spor salonumuzda çocuklarımız daha iyi koşullarda spor yapma imkanı bulacak, yeteneklerini geliştirecek ve başarılarına başarı katmaya devam edecektir. Spor salonumuzun yapımında büyük emek veren İl Spor Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum”.

#

15 Oca 2017 - 15:47 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.