Çokan, kitap fuarını gezdi, Zincirlikuyu'da vatandaşı dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7. Düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’na ziyaretler sürüyor. 350’yi aşkın yayınevin yer aldığı fuar aynı z...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7. Düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’na ziyaretler sürüyor. 350’yi aşkın yayınevin yer aldığı fuar aynı zamanda yazarları ve sanatçıları da ağırlamaya devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fuarı ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Halit Çokan, her bir standı ziyaret edip stant sorumluları ve ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet etti.

 

TÜRK OCAKLARINDAN HEDİYE

Türk Ocakları standını da ziyaret eden Çokan, Şube Başkanı Yücel Alpay Demir tarafından kendisine hediye edilen kitabı kabul etti. "Bu yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından 7.düzenlenen ve değişik platformlardan binlerce insanı ağırlayan bu güzel etkinlik, bölgemize renk katmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.  Çokan’a ziyaretlerinde Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ve İlçe Yöneticisi Turgay Aydıner eşlik etti.

 

Çokan daha sonra, İzmit İlçe SKM programları kapsamında Zincirlikuyu Cami’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmaya İlçe Yöneticisi Turgay Aydıner, Meclis Üyesi Cemil Kanpara, Mahalle Başkanları Şenol Gündüz ve Yakup Kurt yer aldı. Kocaeli’de yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulunan Milletvekili Adayı Halit Çokan, aynı zamanda yapılması planlanan projelere de değindi.

 

‘REFAH SEVİYESİ DAHA DA YÜKSELECEK’

Vatandaşların talep ve önerilerine kulak veren Çokan, “Vatandaşlarımız bizim başımızın tacı. Yaptığımız tüm çalışmalar halkımızın refah düzeyini daha da yükseltmek için. Pastayı daha da büyütüp halkımızın refah seviyesini yükseltmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin kendi ayakları üstünde durmasından ve bağımsız bir hale gelmesinden rahatsızlık duyanların olduğunu söyleyen Çokan, “İnşallah halkımız yine ülkemizi geri götürmeye çalışanlara izin vermeyecek” dedi.

#

21 May 2015 - 15:31 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.