Çorba ihalesine herkes katılabilir

Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 10 Kasım Perşembe günü çorba ihalesi yapılacağı hatırlatılarak” İzmit Belediyesi o...

Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 10 Kasım Perşembe günü çorba ihalesi yapılacağı hatırlatılarak” İzmit Belediyesi olarak Mayıs 2012 yılından beri binlerce kişiye ücretsiz çorba dağıtıyoruz. İkisi Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde olmak üzere şehrimizin 7 ayrı noktasında faaliyette bulunan çorba çeşmelerimizden şimdiye kadar 5 milyona yakın vatandaşımız yararlanmıştır. Belediyemizin çorba çeşmesi projesi birçok belediye tarafından da örnek alınmaktadır. Çorba çeşmelerinin çorba ihtiyacı açık ihale yöntemiyle yapılmaktadır. Bu konuda her hangi bir ayrımcılık yapılması söz konusu değildir. İhaleye teknik şartnameyi yerine getiren herkes katılabilir. Şimdiye kadar yapılan ihalelerin hepsini Kocaelili esnaflar kazanmıştır” denildi.

#

21 Eki 2016 - 16:51 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

naciye - bu uygulama çok güzel belediyelerimiz iyi çalışıyor hep parası olmayıp lokanta vitrinine boynu bükük bakan garibanlar aklıma gelirdi aklınızla bin yaşayın başkan diğer belediyelerede özellikle Adapazarı belediyesine örnek olmalısınız hele üniversite önünde yapılması büyüklüktür bazı terörist ruhlulara kapak olsun ben akp li değilim ancak yerel yönetimde oyum hizmet verene sağolun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 16:51