Çukurovalılarda başkan değişmedi

Mevcut başkan Erdoğan Davut’un tek aday olarak girdiği kongre Sıla Cafe’de gerçekleşti. Dernek üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen kongrede yen...

Mevcut başkan Erdoğan Davut’un tek aday olarak girdiği kongre Sıla Cafe’de gerçekleşti. Dernek üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen kongrede yeni yönetim kurulu belirlendi, ayrıca faaliyet ve denetim kurulu raporları da ibra edildi.

 

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Kongre divan başkanlığına Deniz Köseali, katip üyeliklere ise Kerim Bariç ile Halil Gültoplayan seçildi. Kongrede konuşan dernek başkanı Erdoğan Davut, yeni dönemde de yine hareketli bir çalışma içinde olacaklarını, derneklerini en iyi noktalara getirmek için mücadele vereceklerini dile getirdi.

 

YÖNETİM KURULU

Erdoğan Davut

Yusuf Koyurtgan

Mehmet Doğan

Kerim Bariç

Mehmet Dolgun

Güngör Mirza

Mustafa Akkulakoğlu

Halil Gültoplayan

Fahri Sarıgöz

 

DENETİM KURULU

Halil Baylam

Necmi C.Özdemir

Bilal Doğan

#

26 May 2015 - 16:12 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.