Cuma günü yeni zam geliyor!

İlimizdeki fırıncıların büyük şok yaşamasına sebep olan ekmeğin 1 liraya satılacağı ile ilgili mahkeme kararı sonrasında, Kocaeli Fırıncılar Odası Baş...

İlimizdeki fırıncıların büyük şok yaşamasına sebep olan ekmeğin 1 liraya satılacağı ile ilgili mahkeme kararı sonrasında, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı da bir açıklama yaptı. Mahkeme tebliğinin kendilerine ulaştığını dile getiren Başkan Sarı, kararı uygulayacaklarını belirterek, yeni zam taleplerinin olacağını ifade etti.

 

ODA YÖNETİMİ TOPLANDI

Oda Başkanı Ali Sarı, “Salı günü akşam saatlerinde mahkeme kararı bize tebliğ edildi. Bugün (dün) de yönetim kurulu olarak toplandık ve durumu değerlendirdik. Mahkemenin aldığı karara uymak zorundayız ve uyacağız. Bu saat itibariyle arkadaşları görevlendirdik, fırınlara mahkeme kararını tebliğ ediyoruz. Tebliği alan fırınlarda ekmeyi 1 liradan satacak” dedi.

 

YENİ ZAM TALEBİ

Ekmeğin asgari ücretin 1.300 lira olmasının ardından 1 lira 25 kuruştan satılmaya başlandığını ifade eden Sarı, şöyle konuştu: “Mahkeme böyle bir karar aldı. Ancak 1 Ocak 2016’dan itibaren asgari ücret 1.300 lira oldu ve biz bunu çalışanlarımıza yansıttık. Haliyle işçilik maliyetlerimiz arttı. Maliyetlerin yüksek olması nedeniyle cuma günü yeniden fiyat zammı için Kocaeli Esnaf Odaları Birliği’ne talepte bulunacağız. Önümüzdeki hafta yeni bir fiyat tarifesi belirlenir. Bu fiyat 1.25 TL’den düşük olacak.”

#

21 Eyl 2016 - 16:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

NEYZEN - Yazık yazık Milyonların cebinden Fazladan 25 krş çalmayı kar sayan bir İNSAN zengin olursa adı ne olur.

Çalan Hırsız ZENGİN.

Bakkala markete 75-80 krş dan ekmek veren fırın cı tezgahından ekmeği 1 tl ye neden vermez.

Çalmak bir hastalıktır.

Tedavisi zordur.

Çalmayan o gün adranalin siz kalır.TÜM HIRSIZLAR gibi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 16:00
07

MURAT - Haklı gerekçeleri olsa bile;Ekmeğe yeniden zam kararı gelse bile haksız alınan 11 aylık 25 krş. ların iadesi adına ekmek fiyatı 11 ay daha 1 TL. den satılmalıdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 16:00
06

cenk - Bunların yen zam taleplerine "En az bir yıl daha gözüme görünmeyin!" diyecek bir otorite lazım diye düşünüyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 16:00
05

Alp - Ali abi , O kadar üzgün bakma ben sana 25kr fazladan veririm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 16:00
04

saffet demir - kocaeli fırın mafyası mutlaka galip gelir ama ADALET varmış bir yerlerde ŞÜKÜR,HALK EKMEKTEN başka çözüm yok yok yok yok yok............

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 16:00
03

erol - her ev ekmeğini kendi yapar bozmayın kafamızı un 2 tl maya 10 kurus

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 16:00
02

cemil - Bu güne kadar ekmek başına haksız elde edilen 25 kuruşluk fazla fiyat için fırıncılar odası vatandaşlardan nasıl bir helâllik almayı düşünüyor acaba ?...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 16:00