Cumhuriyet Başsavcılığı ve Valilikten işbirliği

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu'nun ocak ayı toplantısı Ramada Plaza İzmit’te gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Hasan Basri Güzeloğlu, K...

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu'nun ocak ayı toplantısı Ramada Plaza İzmit’te gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Serhat Tütüncü, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yücel, Kocaeli Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Dursun Kayahan, Kocaeli Denetimli Serbestlik Müdürü Taylan Beydoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol ile çok sayıda davetli katıldı.

 

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Toplantıda denetimli serbestlik uygulaması ele alınarak amaçlananın ne olduğu açıklandı. Yükümlülerin il genelinde bir kamu kurumunda ücretsiz çalışarak yükümlülüklerini yerine getirmesi sürecini daha etkin kılmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kocaeli Valiliği arasında bir işbirliği protokolü imzalandı.

 

KOORDİNELİ OLARAK YÜRÜTÜLECEK

Denetimli Serbestlik Sisteminin uygulanmaya başlandığı 2006 yılından bugüne kadar, ilimizde 33 bin 349 kişi denetimli serbestlikten faydalanmış, 2 bin 172 kişi toplam 427 bin 138 saat kamu hizmetinde ücretsiz olarak çalışmıştır. İmzalanan işbirliği protokolü ile bu sürecin daha verimli ve koordineli olarak yürütüleceği düşünülmekte. Koruma Kurulu toplantısında bugüne kadar yapılan çalışmalar ve 2017 yılında gerçekleştirilmesi planlanan projeler de değerlendirildi. 

#

22 Oca 2017 - 12:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.