Cumhuriyet Mahallesi’nde iftar birlikteliği

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarında oruçlarını açan Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Oku...

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarında oruçlarını açan Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve belediye başkanı Adnan Köşker de yalnız bırakmadı

BİNLER BULUŞUYOR
Gebze Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, belediyenin düzenlediği iftar programında oruçlarını birlikte açtı. Her akşam yüzlerce Gebzeli’nin ağırlandığı iftar sofrası Cumhuriyet Mahallesi’nde kuruldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen iftara AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, Mahalle Muhtarı Hacı Ali Aydın, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri de katıldı.

MEYDANA DAVET ETTİ
İftar sofrasında aileleriyle birlikte buluşan Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Köşker, “Ramazanın manevi iklimine uygun olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde sizlerle birlikte oruç açmanın mutluluğunu paylaşıyoruz” dedi. Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu söyleyen Başkan Köşker, mahalle sakinlerini Gebze Kent Meydanı’nda Ramazan ayına özel olarak kurulan çayhanede fasıl konserine ve sohbete davet etti.

BİRLİK BERABERLİK
MUHABBET ORTAMI
Başkan Köşker’in ardından söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur “Güzel mahallemizin güzel insanları, Allah tutuğunuz oruçları kabul eylesin. Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve kardeşlik, paylaşım ayı. Mahalle iftarları mahalle sakinlerini kaynaştırıyor. Birbirlerini tanımayan komşuları aynı sofrada buluşturarak tanıştırıyor, kaynaştırıyor.

Mahalle iftarlarını bölgenizde kurarak dostluğun, kardeşliğin daha da pekişmesine vesile olan belediye başkanı kardeşimizi tebrik etmek isterim. Mahallelerde bir muhabbet ortamı oluşuyor. Çocuklarımız ramazan kültürünü öğreniyor, tanıyor” dedi.

Konuşmaların ardından aile büyükleriyle birlikte Hacivat-Karagöz oyunlarını ilgiyle takip eden çocuklar, Gebze Belediyesi'nin ikram ettiği Osmanlı macunu ve pamuk şekeriyle sevindi.

#

23 Tem 2013 - 13:21 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.