Cumhuriyete sahip çıkmak hepimizin görevi

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 88’nci yılını yayınladığı bir mesajla kutlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün vatandaşl...

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 88’nci yılını yayınladığı bir mesajla kutlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün vatandaşları ve hemşerilerini tebrik etti. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Milletimizin kendi kendini idare etmeye başlamasının 88’inci yıl dönümünde büyük bir gurur ve sevinç yaşıyoruz. Milletlerin kendi kendisini idaresinin en gelişmiş şekli olan cumhuriyet yönetimi, doğrudan demokrasi anlayışıyla birlikte, özgürlüklerin en önemli teminatıdır. Milletin özgür iradesinin yönetime yansıması cumhuriyet ve demokrasimize sahip çıkmak her vatandaşımızın görevidir” dedi
 
İSTİKRAR ADASI TÜRKİYE
Başkan Karaosmanoğlu sözlerinin devamında, “Etrafı sorunlarla dolu bir coğrafyada yönetimiyle, ekonomisiyle; örnek bir istikrar adası olan Türkiye’mizin, çevresi için örnek teşkil ettiği unutulmamalıdır. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını kutlar, daha nice bayramlara huzur, mutluluk ve sağlıkla ulaşmamızı dilerim” diye konuştu.

#

28 Eki 2011 - 13:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.