Cüneyt Akın aday adaylığını açıklayacak

Cüneyt Akın, önümüzdeki Pazar günü milletvekilliği aday adaylığını açıklayacak.Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar gençlik kolları başkanlığı ve k...

Cüneyt Akın, önümüzdeki Pazar günü milletvekilliği aday adaylığını açıklayacak.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar gençlik kolları başkanlığı ve kurultay delegeliği yapan, gençlik kolları yönetimlerinde bulunan Cüneyt Akın, önümüzdeki Pazar günü milletvekilliği aday adaylığını açıklayacak.
Akın “Eğer önümüzdeki genel seçimler için partimiz milletvekilliği adayı belirlemek için taban iradesine başvurursa ben de aday adaylığımı açıklayacağım” dedi
Uzun yıllar CHP’de hiçbir beklenti olmadan siyaset yaptığını ve partisine hizmet ettiğini söyleyen Akın, bu cesareti partisinin genç kuşağından aldığını ve bu kararı aldığını söyledi.

Akın, 20 Şubat 2011 Pazar günü saat 10.00’da düzenleyeceği basın toplantısında hem aday adaylığı hem de siyaset gündemiyle ilgili önemli açıklamalar yapacak.

#

18 Şub 2011 - 16:00 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.