ÇYDD bu yıl 900 çocuğu Lunapark’la buluşturdu

ÇYDD bu yıl Kandıra genelindeki ilköğretim ve ana okulundan toplam 900 çocuğu Lunapark’la buluşturdu.ÇYDD Kandıra Şubesi 14 yıldır düzenlediği organiz...

ÇYDD bu yıl Kandıra genelindeki ilköğretim ve ana okulundan toplam 900 çocuğu Lunapark’la buluşturdu.
ÇYDD Kandıra Şubesi 14 yıldır düzenlediği organizasyona bu yıl da devam etti. Organizasyona; Akçakoca İlköğretim Okulu, Taşambar İlköğretim Okulu, Teksen İlköğretim Okulu, Karaağaç İlköğretim Okulu, Bozburun İlköğretim Okulu’nun yanı sıra Kandıra genelinde ki ilköğretim ve ana okulundan toplam 900 çocuk Lunapark’ta ücretsiz olarak 2 buçuk saat eğlenip aynı zamanda ücretsiz olarak dondurma ve sandviç yediler. Oldukça neşeli gözüken çocuklar eğlencenin tadını doyasıya yaşadılar.

ÇOCUKLARIN SESİ MUTLULUK VERİYOR
ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren; “Burasını bize 14 yıldır Lunasan İşletme Müdürü Mustafa Pehlivan tarafından ücret alınmadan açılıyor. Kandıra köylerinin ilköğretim çocukları var burada. Birçoğu hayatında hiç Lunapark görmemiş bunların. Beni duyduğum bir şey çok etkiledi. Hiç lunaparka gitmemiş çocuklarımızdan biri bu heyecanla uyuyunca gece rüyasında beni görmüş ve adımı sayıklamış bu beni çok mutlu etti. İlk düzenlediğimizde 60 civarı olan çocuk sayısı her geçen yıl giderek arttı ve bu yıl 900 kişi oldu. Burada bu çocukların sesini duymak çok mutluluk verici bir şey... Böyle bir organizasyonu yapmak aynı zamanda çok riskli de bir durum emniyet açısından. Fakat buranın çalışanları çok eğitimli yaş gruplarına göre araçlara bindiriyorlar çocukları. Bu yıl ana okulu çocukları da çok. Onlara da yıl sonu hediyesi gibi oldu” dedi.

DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI
Organizasyonun düzenlendiği gün 6 yaşına giren Ali Nail Cansever adlı bir çocuğun doğum günü de kutlandı. ÇYDD tarafından hazırlanan pastayı kesen Ali Nail Kandıra Zafer Ana Okulunda okuyor. Ali Nail’in doğum gününü annesi Nargül Cansever, abisi ve aile dostlarının yanı sıra ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren ve eğlenceye gelen çocuklar birlikte kutladılar.

#

06 Haz 2013 - 09:19 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.